ΑΕΚ: Ανταλλαγή εγγράφων και υπογραφές με Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ανταλλαγή εγγράφων και υπογραφές με Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ανταλλαγή εγγράφων και υπογραφές με Αλμέιδα

bet365

Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον εκλεκτό της και φαβορί για τον πάγκο, Αργεντινό τεχνικό.

Είναι πλέον σίγουρο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν είναι απλά το φαβορί, όπως είχατε διαβάσει και επιβεβαιώθηκε απόλυτα το Gazzetta, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ για τη νέα που εποχή που ξεκινάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του κατέληξαν αρκετό καιρό σε αυτό το πρόσωπο και πείστηκαν για την αξία, τη δουλειά, την προσωπικότητά του (κυρίως το τελευταίο) αλλά και τη φιλοσοφία του από τη συνάντηση που είχαν επί ελληνικού εδάφους στο ταξίδι που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός και είχε αποκαλύψει το Gazzetta, όπου σφραγίστηκε ότι αυτός είναι το πρόσωπο που πρέπει να οδηγήσει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και γενικά στις επόμενες σεζόν.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων επί της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί σε όλα τα επίπεδα και της ουσιαστικής εξέλιξης που θα είναι από την ΑΕΚ, σύμφωνα με την οποία θα γνωστοποιήσει, ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που διανύουμε.

Το συμβόλαιο αναμένεται να είναι για δύο ή τρία έτη, με τις οικονομικές απολαβές να φτάνουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, που θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές των συνεργατών του (εδώ θυμίζουμε ότι είναι έξι οι βοηθοί του). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του -αν όχι όλοι οι πιο σημαντικοί- θα παρακολουθήσουν τα ματς της ΑΕΚ από κοντά. Αν όχι από την Τούμπα από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (08/05) στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να έχουν καλύτερη άποψη για την ομάδα και το διαθέσιμο υλικό.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι απόλυτα διαβασμένος για την ΑΕΚ. Πάνω από ένα μήνα γνωρίζει, συζητάει και τσεκάρει τα πολλά δεδομένα που έχει στα χέρια του για το υλικό και τους παίκτες. Κι αυτό μαζί με το ταξίδι του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των διοικούντων την Ένωση. Πάντως επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να περιμένουμε, όσο η σεζόν είναι σε εξέλιξη, παρά μόνο μια ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα