ΑΕΚ: Ξεκίνησε η κουβέντα μεταξύ Μελισσανίδη και Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η κουβέντα μεταξύ Μελισσανίδη και Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η κουβέντα μεταξύ Μελισσανίδη και Αλμέιδα!

bet365

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ματίας Αλμέιδα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ. Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε σήμερα (20/04) στη χώρα μας συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του αλλά και με τον έναν εκ των βοηθών του Ντάνιελ Βέγα, ο οποίος τη διετία 2013-15 είχε περάσει από την Ανόρθωση.

Ο Αλμέιδα μετέβη στο ξενοδοχείο εκεί όπου συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε δεν αποκλείεται η υπόθεση προπονητή στην ΑΕΚ να μπει στην τελική ευθεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητή από την Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία ήταν παίκτης όταν υποβιβάστηκε. Ως τεχνικός κατάφερε να την επαναφέρει και στα μέσα της πρώτης σεζόν στην μεγάλη κατηγορία έδωσε την θέση του στον Ραμόν Ντιάζ. Επειτα ανέλαβε τα ηνία της Μπάνφιλντ την οποία επίσης ανέβασε από την δεύτερη εθνική και την διατήρησε στην πρώτη. Εκεί παρέμεινε για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2015 άνοιξε νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα, πιάνοντας δουλειά στο Μεξικό για λογαριασμό της Τσίβας Γκουανταλαχάρ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2017, 11 χρόνια μετά το τελευταίο της Τσιβας, το κύπελλο δύο φορές και το αντίστοιχο Champions League της Κεντρικής Αμερικής το 2018 για πρώτη φορά μετά το 1962!

Εξαργύρωσε την επιτυχία με ένα τεράστιο συμβόλαιο στo MLS με την ομάδα του Σαν Χοσέ, στην οποία όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ενδεχομένως θα περίμενε, καθώς η διοίκηση δεν τήρησε τις υποσχέσεις που του δόθηκαν για μπάτζετ πρωταθλητισμού μετά την δεύτερη χρονιά. Στο παρελθόν το όνομά του απασχόλησε και την Παλμέιρας, η οποία ωστόσο δεν προχώρησε στην περίπτωσή του και, καταλήγοντας τελικά στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα, το 2020. Ως παίκτης ο Αλμέιδα έκανε μεγάλη καριέρα, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Ρίβερ, Σεβίλλη, Λάτσιο, Ίντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα