ΑΕΚ: Παραμένει φαβορί ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Παραμένει φαβορί ο Αλμέιδα

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Παραμένει φαβορί ο Αλμέιδα

bet365

Στην τελική ευθεία το θέμα πρόσληψης προπονητή στην Α.Ε.Κ. με τον Αργεντινό τεχνικό που έκανε το ταξίδι στην Αθήνα να συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για να πάρει τη δουλειά...

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πλέον σημαντική απόφαση που αφορά την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας και το αγωνιστικό της κομμάτι σε απόλυτο βαθμό. Εννοείται πως εστιάζουμε στο κομμάτι της πρόσληψης τεχνικού αφού η θέση παραμένει ορφανή και η Ένωση πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό στη διαδικασία των play off, τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο! Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται σε φάση επιλογής του προσώπου ανάμεσα σε συγκεκριμένα με τα οποία έχουν προχωρήσει σε τελικές συζητήσεις...

Το τσεκάρισμα, οι επαφές, οι συναντήσεις και τα ραντεβού ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενη μέρες μεταξύ των διοικούντων την ΑΕΚ και υποψηφιων στόχων. Είτε με τους ίδιους τους προπονητές είτε με εκπροσώπους τους που μάλιστα ταξίδεψαν στην Ελλάδα και την Αθήνα για να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη για το club με το οποίο έχουν επαφές. Η προεργασία και όλη η προσπάθεια είχε πολλή δουλειά και έως τώρα φαίνεται να ήταν και σωστή.

Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου, έκαναν όλες τις επαφές, προχώρησαν τις περιπτώσεις (εφικτές και μη). Στη συνέχεια τις παρουσίασαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος επίσης είχε προσωπική επαφή με ορισμένους από τους υποψηφίους, αφού επιθυμεί να έχει ενεργό ρόλο στην επιλογή, με αποτέλεσμα να φτάσαμε στο τώρα: στην πιο μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ.

Όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta ένας από τους βασικούς υποψήφιους, ο Ματίας Αλμέιδα, ταξίδεψε στη χώρα μας και αποτελούσε το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης. Κάτι το οποίο εξακολουθεί να ισχύει σε ότι αφορά στα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή. Ο Αργεντινός τεχνικός εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα και πολύ σύντομα, τα επόμενα 24ωρα, στην ΑΕΚ επιθυμούν να έχουν τελειώσει με το θέμα προπόνηση για να τρέξει το υπόλοιπο κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας!

Στην όλη υπόθεση φαίνεται πως επιμένει στο ρεπορτάζ να προκύπτει περίπτωση προπονητή που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, όπως και να χει πολύ σύντομα, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην Ένωση έχουν στόχο να τελειώσουν με την πρόσληψη προπονητή!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα