ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το επόμενο 24ωρο αναμένεται στη χώρα μας, ο Αργεντινός τεχνικός προκειμένου να μπει στην τελική συζήτηση και διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Οπως αναφέραμε νωρίτερα η περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα, είναι εκείνη που μοιάζει ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μία περίπτωση που δουλευόταν καιρό πριν αλλά, δεν είχε μείνει ελεύθερος από την Σαν Χοσέ. Αυτό συνέβη χθες (18/05) κι επισήμως, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος τουλάχιστον των καθοριστικών επαφών-διαπραγματεύσεων για τη συνεργασία των δύο πλευρών, αλλά και της επικείμενης άφιξης του στην πατρίδα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Αλμέιδα έχει προγραμματισμένο ταξίδι για Αθήνα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04) από Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα υπήρξε μια σκέψη κι επιθυμία, ίσως και προσπάθεια, ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός να έφτανε απόψε (19/04) το βράδυ στην Αθήνα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση για το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04), αντίστοιχη ώρα που αναρτήθηκε το κείμενό μας.

Είναι πασιφανές και προφανές ότι αυτό σημαίνει πως επί της ουσίας, στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για τον Ματίας Αλμέιδα και θεωρούν ότι αξίζει την ευκαιρία να οδηγήσει την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαριστεί αύριο και κατ' ιδίαν με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Δεν μιλάμε για οριστικό deal, προφανέστατα και όσο αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί θα είναι ανοιχτό για κάθε άλλη περίπτωση. Ωστόσο, σίγουρα μιλάμε για το φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα