ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα και οι έξι πιστοί του «σωματοφύλακες»

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα και οι έξι πιστοί του «σωματοφύλακες»

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα και οι έξι πιστοί του «σωματοφύλακες»

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται σύντομα στη χώρα μας προκειμένου να μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία της.

Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται στη χώρα μας, προκειμένου να μπει στην τελική συζήτηση και διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός βάλει την υπογραφή του στην Ένωση, τότε θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου έχοντας στο πλευρό του το δικό του τεχνικό επιτελείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη επαφή πως σε όποια ομάδα πάει επιθυμία του είναι να έχει αποκλειστικά δικό του τεχνικό επιτελείο με τους έξι συνεργάτες του, προσθέτοντας ακόμη δύο μέλη τα οποία είχε στη Σαν Χοσέ στο ήδη υπάρχον επιτελείο του, το οποίο αποτελούταν από τους Ζαρίφ, Ρόα, Άλβαρες και Μπονίνο. Ο Αλμέιδα εμπιστεύεται «τυφλά» τους δικούς του ανθρώπους, γι' αυτό και θέλει στην ΑΕΚ να τους έχει στο πλάι του.

almeyda

  • Ο Ομάρ Ζαρίφ είναι το δεξί χέρι του Ματίας Αλμέιδα. Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και χάραξε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Η πρώτη του γνωριμία με τον Αλμέιδα έγινε στο Μπάνφιλντ. Στα μέσα του 2015 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ύστερα ακολούθησε τον Αργεντινό τεχνικό στο τεχνικό επιτελείο. Επειτα τον ακολούθησε στη Γουαδαλαχάρα αλλά και στη Σαν Χοσέ που ήταν και η τελευταία ομάδα του Αλμέιδα.
  • Ο Ντάνιελ Βέγα είναι ο δεύτερος βοηθός του Αλμέιδα που αναμένεται να πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο του Αργεντινού τεχνικού στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα, ήταν γκολκίπερ στους Earthquakes για τρία χρόνια και είχε δουλέψει με τον Αλμέιδα. Πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε η ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο του Αργεντινού προπονητή.
  • Ο Κάρλος Ρόα είναι πιο αναγνωρίσιμος στο τεχνικό τιμ του Αλμέιδα, μιας και στο παρελθόν υπήρξε βασικό μέλος στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Στο τιμ έχει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ με τον Αλμέιδα γνωρίζονται από το 2015 όταν συνυπήρξαν στη Ρίβερ Πλέιτ.
  • Ο Γκίντο Μπονίνι κατέχει το ρόλο του γυμναστή στο τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα. Το παρελθόν το έχει έντονο ποδοσφαιρικό στοιχείο, μιας και ο πατέρας του, Λουίς Μαρία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και συνεργάζεται για περισσότερα από 20 χρόνια με τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Για πολλούς, ο Μπονίνι μαζί με τον Ζαρίφ είναι από τους πιο πιστούς συνεργάτες του Αλμέιδα.
  • Το τεχνικό επιτελείο του Αργεντινού προπονητή πλαισιώνει ο γιατρό Φάμπιο Άλβαρες, με τον οποίο ο Αλμέιδα συνεργάζεται από το 2017, όταν και ήταν προπονητής στη Γουαδαλαχάρα. Ειδικεύεται στο είδος και στο παρελθόν εργάστηκε στο Sport Medical Center ως συνεργάτης της Adidas για την αποκατάσταση τραυματισμένων αθλητών τένις, χόκεϊ και φυσικά ποδοσφαίρου.
  • Τέλος, ο Αγουστίν Σαλασάρ έχει το ρόλο του υπεύθυνου επικοινωνίας με το τεχνικό τιμ. Πρόκειται για τον μεταφραστή και τον συνεργάτη του Αλμέιδα. Η θέση του είναι στον πάγκο κι αποτελεί από τα ενεργά μέλη του επιτελείου την ώρα των αγώνων.
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, mlssoccer

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα