ΑΕΚ: Οι μεταγραφές των Τσούμπερ και Γέβτιτς εκτόξευσαν τα διαρκείας

ΑΕΚ: Οι μεταγραφές των Τσούμπερ και Γέβτιτς εκτόξευσαν τα διαρκείας

ΑΕΚ: Οι μεταγραφές των Τσούμπερ και Γέβτιτς εκτόξευσαν τα διαρκείας

bet365

Τα διαρκείας της ΑΕΚ το τελευταίο διήμερο, μετά τις αποκτήσεις των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς, έχουν εκτοξευτεί στα 11.000!

Ξεπέρασε τις προσδοκίες – δεδομένων των συνθηκών – η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Πριν από μερικές ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν ότι έφυγαν περισσότερα από 10.000 διαρκείας, ενώ θυμίζουμε ότι με αφορμή τη ζήτηση που υπάρχει πάρθηκε απόφαση να παραταθεί η διαδικασία έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Με την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέφτιτς, το ενδιαφέρον του κόσμου της ΑΕΚ αναζωπυρώθηκε και μάλιστα παρατηρήθηκε κίνηση που θυμίζει τις πρώτες μέρες της ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Το τελευταίο διήμερο μάλιστα έφυγαν 300 κομμάτια.

Τα εισιτήρια διαρκείας φεύγουν καθημερινά με τριψήφιους αριθμούς, ενώ το φράγμα των 11.000 έχει «σπάσει» προ ημερών. Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός, παρά το πρόβλημα με το θέμα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, τότε δεν αποκλείεται ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας να ξεπεράσει ακόμα και τις τελευταίες χρονιές προ κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχοντας ως δεδομένο ότι το όριο προσέλευσης στο ΟΑΚΑ είναι 25.000 θεατές, θα υπάρχει πολύ περιορισμένη διάθεση απλών εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα