Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα πάντα για τα εισιτήρια διαρκείας που οδηγούν του χρόνου στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena! (pic)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα πάντα για τα εισιτήρια διαρκείας που οδηγούν του χρόνου στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena! (pic)

Gazzetta team
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα πάντα για τα εισιτήρια διαρκείας που οδηγούν του χρόνου στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena! (pic)

bet365

Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-2022 που τίθενται στη διάθεση του κόσμου της Ένωσης από τη Δευτέρα (5/7) έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων από την ΑΕΚ τονίζεται πως με το φετινό εισιτήριο διαρκείας, ο κάτοχός του θα έχει αυτόματη πρόσβαση στα εισιτήρια διαρκείας της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια την επόμενη σεζόν καθώς η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-2022:

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Και για την επιστροφή των φιλάθλων μας στις εξέδρες, αλλά και για την επερχόμενη επιστροφή της ομάδας μας στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια και την υπερσύγχρονη OPAP Arena!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν θα αρχίσει τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο και -σε πλήρη εναρμόνιση με τις κυβερνητικές αποφάσεις- θα απαιτείται για την έκδοση του εισιτηρίου η προσκόμιση του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19, που θα βεβαιώνει ότι ο κάτοχος είναι πλήρως εμβολιασμένος ή έχει νοσήσει τους προηγούμενους έξι μήνες.

Εν αναμονή της έκδοσης της ΚΥΑ, που θα ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τις διαδικασίες ελέγχου γνησιότητας των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο κάθε φίλαθλος θα υπογράφει υπεύθυνη δήλωση για την εγκυρότητα του πιστοποιητικού, που θα προσκομίζει, και θα παρέχει στην ΑΕΚ τη δυνατότητα διατήρησης του πιστοποιητικού του μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος γνησιότητας.

Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για λογαριασμό τρίτων με προσκόμιση πιστοποιητικού θα χρειαστείτε και αυτή την υπεύθυνη δήλωση, που μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που από τον όποιο μεταγενέστερο έλεγχο γνησιότητας προκύψει προσκόμιση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού για την έκδοση διαρκείας το συγκεκριμένο εισιτήριο θα ακυρώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εν αναμονή έκδοσης της ΚΥΑ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με πρώτο γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ηλεκτρονικές πωλήσεις από το site μας θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ δια παν ενδεχόμενο.

Ολες τις πληροφορίες αλλά και τους όρους χρήσης των εισιτηρίων διαρκείας 2021-22 μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ

Την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε από ΕΔΩ

Ιδιες τιμές

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ίδιες και στις ίδιες θύρες του ΟΑΚΑ με αυτές της σεζόν 2019-20, με τις προβλεπόμενες εκπτώσεις για τους κατόχους τριετίας και τις σημαντικές εκπτωτικές κατηγορίες για νέους 18-24 ετών, για την κιτρινόμαυρη οικογένεια, για ΑΜΕΑ και για τους Ενωσίτες άνω των 65 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2021-22

εισιτήρια διαρκείας ΑΕΚ

Από το ΟΑΚΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Με βάση την ειδική μελέτη που έχει εκπονήσει το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-22 δίνουν απευθείας πρόσβαση στα διαρκείας την επόμενη σεζόν στην OPAP Arena, ανεξαρτήτως των δύο άλλων προνομιακών κατηγοριών που ισχύουν και έχουν από τα προηγούμενα χρόνια ανακοινωθεί και αφορούν τους κατόχους διαρκείας στη Γ’ και τη Β’ Εθνική αλλά και τους κατόχους τριετίας!

Mε απλά λόγια ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ 2021-22 θα έχει αυτόματη πρόσβαση στα εισιτήρια διαρκείας της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας, που θέλουμε να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

Περίοδοι αγορών

Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2019-20. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη θέση.

Από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 23 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων. Δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στις 28 και 29 Ιουλίου λόγω του ευρωπαϊκού μας αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Σημεία εξυπηρέτησης

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργεί και φέτος στο ΟΑΚΑ, κάτω από τη Θύρα των επισήμων. Η είσοδος θα γίνεται από την Πύλη A του ΟΑΚΑ, η στάθμευση στο Parking P2 και λόγω των έργων στο Ολυμπιακό Στάδιο θα υπάρχει ειδική σήμανση για τη διαδρομή που θα ακολουθείται για λόγους ασφαλείας μέσω του P2.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210-6855881

Ο τηλεφωνικός αριθμός λειτουργίας του φαξ είναι το 210-6821838

Δυνατότητα ραντεβού

Από αύριο Σάββατο 3 Ιουλίου θα υπάρχει η δυνατότητα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να κλείνετε ραντεβού, μέσω του aekfc.gr, με τη διαδικασία click inside και να αγοράσετε το εισιτήριο διαρκείας σας σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.

Πρόκειται για διαδικασία αποφυγής του συνωστισμού σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία θα εφαρμόζονται σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης εισιτηρίων διαρκείας στην αίθουσα του ΟΑΚΑ με απαραίτητη τη χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο και για τους φιλάθλους αλλά και για το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνεται:

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.
Με Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:
ΑΕΚ F.C. MasterCard: για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
Για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τη θύρα των επισήμων (Executive Μembers & VIP) και τη θύρα 29, έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
Για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..
*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας

3. Με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 210-6855881. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Οσον αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του aekfc.gr θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, εν αναμονή έκδοσης της ΚΥΑ που θα επιτρέπει τον ηλεκτρονικό έλεγχο του πιστοποιητικού εμβολιασμού

Προνόμια χορηγών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας.

Όλοι οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών AEK F.C. Mastercard® και AEK F.C. Mastercard Gold® της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι θα χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας τους, επωφελούνται από άτοκες δόσεις. Επιπλέον, συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση όπου 30 τυχεροί θα κερδίσουν την επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου διαρκείας τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, αξίας έως €300.
Σημαντικές παροχές και προνόμια παρέχονται και από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, AVANCE, την Prince Oliver, το ταξιδιωτικό πρακτορείο, GS TRAVEL και την εταιρία ΑCTIVE.
Ένας τυχερός αγοραστής εισιτηρίου διαρκείας 2021-22, που θα προκύψει ύστερα από κλήρωση, θα κερδίσει ένα μηχανάκι, Daytona Rock ΙΙ 125, προσφορά της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.
Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια των χορηγών πατήστε ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα