Τσούμπερ: «Η ΑΕΚ μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα» (vid)

Τσούμπερ: «Η ΑΕΚ μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα» (vid)

Τσούμπερ: «Η ΑΕΚ μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα» (vid)

bet365

Στις πρώτες του δηλώσεις από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Στέφεν Τσούμπερ στάθηκε στον τρόπο που τον έπεισε η ΑΕΚ να πει το «ναι», τονίζοντας ότι θέλει να πετύχει με την Ένωση κάτι πολύ μεγάλο.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Ο Στέφεν Τσούμπερ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (29/8) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πλέον θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Ο 30χρονος Ελβετός διεθνής χαφ-εξτρέμ φτάνοντας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και πραγματικά ανυπομονώ να γνωρίσω όλους στο κλαμπ. Ήταν μια μακρά διαδικασία. Ήταν δύσκολη η κατάσταση, αλλά τα καταφέραμε. Αυτό που εκτίμησα ήταν ότι ο σύλλογος μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι για την ομάδα και να με πείθουν καθημερινά», σχολίασε αρχικά ο Τσούμπερ και πρόσθεσε πως θέλει να πετύχει κάτι πολύ μεγάλο με την Ένωση:

«Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το μήνυμα μου στους φιλάθλους είναι ότι θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να κερδίσουμε κάτι πολύ μεγάλο γιατί όλοι πιστεύουμε γι' αυτό», υπογράμμισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα