«Αγγιξε» τα 10.500 διαρκείας η ΑΕΚ, παράταση μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

«Αγγιξε» τα 10.500 διαρκείας η ΑΕΚ, παράταση μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

«Αγγιξε» τα 10.500 διαρκείας η ΑΕΚ, παράταση μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την παράταση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της ζήτησης από τους φίλους της Ένωσης. «Αγγιξαν» τα 10.500 διαρκείας οι «κιτρινόμαυροι».

Μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι της ΑΕΚ να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την παράταση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει από τον κόσμο της ομάδας.

Πλέον η Ένωση έχει ξεπεράσει τα 10.000 διάρκειας και πλησιάζει τα 10.500. Στον συγκεκριμένο αριθμό διαρκείας, δεν υπάρχει πώληση συνδεσμιακών διαρκείας. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας το νούμερο κρίνεται εξωπραγματικό και έχει ξεπεράσει κατά πολύ και τις προσδοκίες της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι η πώληση δεν απευθύνεται στο σύνολο του κόσμου, αλλά στο 60% των ενήλικων φιλάθλων της ΑΕΚ. Επίσης, με δεδομένο ότι το ανώτερο όριο εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ είναι στις 25.000 η αυξητική τάση στη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας θα περιορίσει αρκετά την έκδοση απλών εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και της ζήτησης που εξακολουθεί να υφίσταται με αμείωτους ρυθμούς από τους φίλους της ομάδας μας, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 μέχρι και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Το τμήμα των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη και Τετάρτη 7 και 8 Σεπτεμβρίου, λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο έως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα