ΠΑΟΚ: Όλα τα δεδομένα για μεταγραφές και Άκπομ

ΠΑΟΚ: Όλα τα δεδομένα για μεταγραφές και Άκπομ

bet365

O ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές με τη Μίντλεσμπρο για την απόκτηση του Τσούμπα Άκπομ, με τη μορφή δανεισμού και ρήτρα αγοράς από τους «ασπρόμαυρους» το καλοκαίρι του 2022.

O ΠΑΟΚ έχει μια σειρά από ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα, με την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας να γίνεται επιτακτική όσο πλησιάζουμε προς το κλείσιμο του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται, εδώ και καιρό, σε επαφές με τη Σλάβια Πράγας για τον Γιαν Μπορίλ, σε μια προσπάθεια να καλύψουν το κενό στη θέση του αριστερού μπακ, μια δεύτερη επιλογή μπορεί να είναι και ο Βραζιλιάνος Σίντκλεϊ Φερέιρα αριστερό μπακ που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου. Υπάρχουν συζητήσεις με τη New York FC για τον Αλεξάντρου Μιτρίτα, ο οποίος σήμερα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Σ’ ότι αφορά τον επιθετικό, που θα έρθει να καλύψει το κενό του τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, στις λίστες υπάρχουν επιλογές, ωστόσο, όπως έχει γράφει το Gazzetta, έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ, την ίδια ώρα που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα πρέπει να διαχειριστούν και την υπόθεση του Γιώργου Κούτσια για τον οποίο η Τορίνο έχει καταθέσει πρόταση απόκτησης του.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» ανήκει στην Μίντλεσμπρο, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία να αναφέρουν ότι είναι η οριστική η απόφαση του Νιλ Γουόρνοκ για να παραχωρηθεί, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Για τον Άκπομ υπήρξε δεδομένη κρούση από τη Γαλατάσαραϊ, αλλά η πρόταση αγοράς του απορρίφθηκε από την αγγλική ομάδα, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει στάση και συζητά εκ νέου την παραχώρηση του 25χρονου επιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του εμφανίζεται να είναι θετικός ως προς το ενδεχόμενο να αφήσει την Αγγλία και να βρεθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη και να ξαναφορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα, με την οποία μέτρησε 18 γκολ και 10 ασίστ σε 79 συμμετοχές τη διετία 2018-2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα