Ο Άκπομ, ο Λουινταμά και στη μέση ο... ΠΑΟΚ! 

Ο Άκπομ, ο Λουινταμά και στη μέση ο... ΠΑΟΚ! 

Ο Άκπομ, ο Λουινταμά και στη μέση ο... ΠΑΟΚ! 

bet365

Πως εμπλέκεται ο Άγγλος φορ με τον Γάλλο στόπερ,  τη Γαλατάσαραϊ και τον ΠΑΟΚ. 

Τα σενάρια και οι φήμες δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τα πολλα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, με τα κενά στο ρόστερ τους να κάνουν μπαμ και να τα βλέπει μέχρι και ο τελευταίος φίλαθλος της ομάδας.

Ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα κάνει επιτακτική την απόκτηση ενός επιθετικού, με τους "ασπρόμαυρους" να μη λένε όχι στην περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ.

Η Μίντλεσμπρο έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας κι όπως έγραψε το Gazzetta αυτή η συνθήκη δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για την επιστροφή του Άγγλου επιθετικού στην Τούμπα, με τη μορφή ετήσιου δανεισμού.

Ο Άκπομ ήταν θετικός ως προς το ενδεχόμενο να αφήσει την Αγγλία και να βρεθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα όπως έλεγαν από το στενό περιβάλλον του, δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Όμως, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του στο μεταγραφικό παζάρι. Παίζουν κι άλλες ομάδες, με τη Γαλατάσαραϊ να μπαίνει σφήνα και να ετοιμάζεται να αγοράσει τα δικαιώματα του Άγγλου επιθετικού από τη Μίντλεσμπρο!

Η υπόθεση του Λουινταμά

Την ίδια ώρα σε Τουρκία και Γαλλία υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γαλατάσαραϊ για την απόκτηση, με αγορά παρακαλώ, του Κριστιάν Λουινταμά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Στην Τουρκία γράφεται ότι η Γαλατά είναι θετική ως προς την παραχώρηση του έμπειρου αμυντικού, με θητεία στη Σταντάρ Λιέγης και την Εθνική Κογκό, ενώ γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση έναντι 2.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού.

Το σίγουρο είναι πως ο Δικέφαλος δεν "καίγεται" για την συγκεκριμένη θέση, άλλες είναι οι βασικές ελλείψεις στο ρόστερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα