ΠΑΟΚ: Η Μίντλεσμπρο πάει για Σπόραρ και ο Άκπομ για επιστροφή στην Τούμπα (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
ΠΑΟΚ: Η Μίντλεσμπρο πάει για Σπόραρ και ο Άκπομ για επιστροφή στην Τούμπα (vid)

bet365

Η Μίντλεσμπρο προχωρά για την απόκτηση του Άντραζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ, η οποία... απελευθερώνει την επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν μαζί με τον Πέταρ Μούσα από την πρώτη στιγμή οι δύο επιλογές - αμφότερες για δανεισμό με οψιόν αγοράς - του ΠΑΟΚ για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης σίγουρα για δύο μήνες.

Ο 25χρονος Άγγλος φορ, άλλωστε, είναι γνώριμος τόσο στο Δικέφαλο, όσο και στον προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο συνεργάστηκαν με επιτυχία στην πρώτη του θητεία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μια θητεία που επισφραγίστηκε και με το νταμπλ της σεζόν 2018-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ για τον Άντραζ Σπόραρ, καθώς ο Τσούμπα Άκπομ οδεύει προς... την επιστροφή του στην Τούμπα.

Η Μπόρο θα άφηνε τον Άκπομ (την περασμένη σεζόν σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 38 ματς στην Championship) μόνο αν έβρισκε τον αντικαταστάτη του, κάτι για το οποίο κινείται τις τελευταίες ώρες. Υπενθυμίζεται ότι και το όνομα του 27χρονου Σλοβένου είχε ακουστεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, πριν αποκτηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα