Μιτρίτα: «Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Μιτρίτα: «Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Μιτρίτα: «Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά…»

bet365

O 26χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο δεδομένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και στην προοπτική επιστροφής του στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Το όνομα του Αλεξάντρου Μιτρίτα έχει πέσει στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο παραμένει μια δύσκολη περίπτωση καθώς ο 26χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με την New York FC, ενώ για την περίπτωση του υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν πάρει μεταγραφή στο MLS.

O Ρουμάνος διεθνής βρέθηκε σήμερα στην αναμέτρηση της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με την Γκαζ Μετάν και στο περιθώριο μίλησε για το μέλλον του και την προοπτική συνεργασίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια μεγάλη προσφορά́ για μένα. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ́ μια τέτοια προσφορά́ όπως αυτή́ του ΠΑΟΚ, αλλά́ αγαπώ́ την Κραϊόβα, έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη και στο τέλος αυτοί́ θα αποφασίσουν για μένα», υποστήριξε ο Μιτρίτα, σημειώνοντας πως ο μάνατζερ του έχει καθημερινές επαφές με τους παράγοντες της NYFC και περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τους ανθρώπους της New York FC.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα