Η Γαλατά ανακοίνωσε 2 κρούσματα κορονοϊού! (pic)

Η Γαλατά ανακοίνωσε 2 κρούσματα κορονοϊού! (pic)

bet365

Η τουρκική ομάδα ήθελε τη Δευτέρα να περάσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» χωρίς να υποβληθούν τα μέλη της αποστολής της σε rapid test και σήμερα έκανε γνωστό πως παίκτες της είναι θετικοί στον Covid-19

Ηταν μόλις την περασμένη Δευτέρα που παραλίγο να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όταν οι αρχές του «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν επέτρεψαν στην αποστολή της Γαλατάσαραϊ να μπει στη χώρα, για προγραμματισμένο φιλικό της με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με δήλωσή του είχε τονίσει πως αυτό συνέβη επειδή τα μέλη της δεν δέχονταν να υποβληθούν σε rapid test, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όμως η πλευρά της «Τσιμ Μπομ» έκανε λόγο για «παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ανάλογες τοποθετήσεις υπήρξαν και από ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας, τον Τύπο ενώ το ζήτημα έφτασε μέχρι τους τους Υπουργούς των Εξωτερικών, όταν ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και επικοινώνησε με τον Νίκο Δένδια.

Απόψε (16/7), μόλις 4 ημέρες μετά, η Γαλατά ανακοίνωσε πως 2 παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, ύστερα από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού της τμήματος. Οι οποίοι καλά να είναι οι άνθρωποι ενδέχεται να είχαν από τις αρχές της εβδομάδας τον ιό και αν έπαιζαν με τους «ερυθρόλευκους» ίσως υπήρχε διασπορά, κάτι που αν τελικά συνέβαινε ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι κατάληξη θα υπήρχε.

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα