Τουρκικός Τύπος: «Σκάνδαλο και αλαζονική συμπεριφορά των ελληνικών αρχών» (pics)

Τουρκικός Τύπος: «Σκάνδαλο και αλαζονική συμπεριφορά των ελληνικών αρχών» (pics)

bet365

Από τα βασικά θέματα του τουρκικού Τύπου η ακύρωση του φιλικού της Γαλατάσαραϊ με τον Ολυμπιακό με τίτλους περί σκανδάλου στην Ελλάδα.

Τα όσα έγιναν χθες στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος και οδήγησαν στην ακύρωση του φιλικού του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ δεν θα μπορούσαν παρά να κυριαρχούν στον τουρκικό Τύπο.

Οι αναφορές είναι εκτενέστατες με την Γαλατά μάλιστα να μοιράζει φωτογραφίες με τα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο και τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για σκάνδαλο και αλαζονική στάση των ελληνικών αρχών.

Η Milliyet έχει τίτλο: «Μεγάλο σκάνδαλο στην γείτονα χώρα με την Γαλατάσαραϊ. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ακυρώθηκε, η αποστολή επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη» για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Η Γαλατάσαραϊ αποφάσισε να επιστρέψει στην Τουρκία αφού οι ελληνικές αρχές δεν έκαναν δεκτά τα PCR τεστ δημιουργώντας προβλήματα. Για το θέμα μίλησαν ο Υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου και ο Υπουργός Αθλητισμού Κασάπογλου. Ο Πρόεδρος Μπουράκ Έλμας από την πλευρά του ανέφερε: «Περιμένουμε συγγνώμη από τις ελληνικές αρχές και αξιωματούχους εξ ονόματος της χώρας μας για αυτήν την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων«. Μετά το περιστατικό, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Γαλατάσαραϊ επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη».

Γαλατάσαραϊ

Από την πλευρά της η Fanatik στάθηκε στο γεγονός πως οπαδοί της Γαλατάσαραϊ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας μετά τα γεγονότα της Αθήνας.

«Υποστήριξη στη Γαλατάσαραϊ μετά την ελληνική κρίση!» είναι ο τίτλος της Fanatik για να προσθέσει στη συνέχεια: «Πηγαίνοντας στην Ελλάδα για τον φιλικό αγώνα που θα έπαιζε με τον Ολυμπιακό, η Γαλατάσαραϊ αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, επειδή τα τεστ PCR δεν έγιναν δεκτά ενώ και η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών δεν ήταν η πρέπουσα. Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να υποστηρίξουν την ομάδα τους μετά το σκάνδαλο στην Ελλάδα».

Τέλος, η Fotomac στέκεται στα όσα έγιναν στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ παρουσιάζει και φωτογραφίες από το περιστατικό του «Ελ. Βενιζέλου» τις οποίες μοίρασε ο τουρκικός σύλλογος.

«Η Γαλατάσαραϊ μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από την αλαζονική στάση της Ελλάδας!» είναι ο τίτλος και προσθέτει:

«Οι κίτρινοι και οι κόκκινοι άνθρωποι (της Γαλατά) αντιμετώπισαν ένα συγκλονιστικό γεγονός πριν τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι ελληνικές αρχές, οι οποίες ήταν αλαζονικές για τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ, δεν επέτρεψαν την είσοδο στην χώρα στον γίγαντα της Süper Lig. Ο σύλλογος της Γαλατά μάλιστα κυκλοφόρησε στην δημοσιότητα και τις πρώτες εικόνες του σκανδάλου από την Ελλάδα».

Οι οπαδοί της Γαλατά

* Οι φωτογραφίες είναι από την Fotomac τις οποίες μοίρασε η επίσημη Γαλατάσαραϊ στον τουρκικό Τύπο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα