Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τη στάση των ελληνικών αρχών, απαράδεκτη συμπεριφορά»

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τη στάση των ελληνικών αρχών, απαράδεκτη συμπεριφορά»

bet365

Με ανακοίνωσή της η τουρκική ομοσπονδία χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίστηκε η αποστολή της Γαλατασαράι, λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στην Ελλάδα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Το φιλικό μεταξύ Ολυμπιακού και Γαλατασαράι που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (13/07, 21:15) δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς δεν έγιναν δεκτά τα μοριακά τεστ κορονοϊού που εμφάνισε η «Τσιμ Μπομ» στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός της Γαλατάσαραϊ, Φατίχ Τερίμ, περιέγραψε όσα έγιναν κατά την άφιξη της «Τσιμ Μπομ» στην Ελλάδα, τονίζοντας πως η αποστολή της ομάδας είχε διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τουρίστες που έρχονταν στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της η τουρκική ομοσπονδία καταδίκασε τη στάση των ελληνικών αρχών «που δεν ταιριάζει στο πνεύμα του αθλήματος», όπως τόνισε στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Η συμπεριφορά στην ομάδα της Γαλατασαράι, η οποία πήγε στην Ελλάδα για να δώσει έναν φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, μετά την προσγείωσή της στην Αθήνα, παρά την εκπλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, είναι απαράδεκτη. Καταδικάζουμε τη στάση των ελληνικών αρχών που δεν ταιριάζει στο πνεύμα του αθλήματος. Είμαστε στο πλευρό της Γαλατασαράι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα