Ο Τσαβούσογλου επικοινώνησε με τον Δένδια για την Γαλατάσαραϊ (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Ο Τσαβούσογλου επικοινώνησε με τον Δένδια για την Γαλατάσαραϊ (pic)

bet365

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά των ελληνικών αρχών κατά της Γαλατά φτάνοντας στο σημείο να επικοινωνήσει με τον Νίκο Δένδια. Η απάντηση του Έλληνα Υπουργού.

Η άρνηση της αποστολής της Γαλατάσαραϊ να υποβληθεί σε ράπιντ τεστ κορονοϊού έφερε και την ακύρωση του φιλικού με τον Ολυμπιακό. Το θέμα έφτασε μέχρι τα ανώτερα πολιτικά κλιμάκια με τον Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου να χαρακτηρίζει απαράδεκτη την στάση της Ελλάδας. «Η μεταχείριση, που απέχει πολύ από την καλή θέληση και την ευγένεια και αντιμετώπισε σήμερα η ομάδα ποδοσφαίρου στη Γαλατάσαραϊ στην Ελλάδα, είναι απαράδεκτη», έγραψε.

Μάλιστα, ο κ. Τσαβούσογλου τηλεφώνησε στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ζητώντας εξηγήσεις για το συμβάν. Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός εξήγησε στον Τούρκο ομόλογό του το πρωτόκολλο και τη διαδικασία που ακολουθείται στις εισόδους της χώρας, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα