«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, ήταν μια κίνηση προς όλη την Τουρκία και όχι μόνο προς τη Γαλατασαράι»

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό, ήταν μια κίνηση προς όλη την Τουρκία και όχι μόνο προς τη Γαλατασαράι»

bet365

Από τη Γαλατασαράι κάνουν σαφές ότι από την ομάδα θα συμβουλευτούν το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας λόγω του συμβάντος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γαλατασαράι, Ρέμζι Σανβέρ έκανε σαφές ότι θα έρθει σε επαφή με το ΥΠ.ΕΞ. της Τουρκίας για το θέμα που προέκυψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

O Nίκος Χαρδαλιάς από την πλευρά του τόνισε πως με δική του απόφαση δεν επιτράπηκε η είσοδος της τσιμ-μπομ στη χώρα μας.

Ο Φατίχ Τερίμ, σχολίασε πως κανείς δεν μπορεί να συμπεριφέρεται μ' αυτόν τον τρόπο, ενώ η τουρκική ομοσπονδία κάνει λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά. Ο τουρκικός Τύπος από την άλλη, τονίζει πως η Ελλάδα είχε αλαζονική συμπεριφορά.

Το θέμα, ωστόσο, έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις καθώς υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Τσαβούσογλου.

Από την πλευρά του, ο Ρέμζι Σενβέρ, είπε, δίνοντας νέα διάσταση στο θέμα:

«Αυτή ήταν μια κίνηση όχι μόνο προς εμάς, αλλά και όλη τη χώρα. Θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε Έλληνες αθλητές όπως κάναμε πάντα. Άλλα έχουμε και το δικαίωμα να πάμε το θέμα σε διεθνείς πλατφόρμες σχετικές με το αθλητικό και το γενικό Δίκαιο.

Πιστεύουμε πως όλα έγιναν από στενόμυαλους γραφειοκράτες ή πολιτικούς και η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειάζεται. Αλλιώς, λυπούμαστε για τους ανθρώπους της Ελλάδας και το μέλλον των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό, θα είχαμε αντιδράσει όπως και να 'χε. Είναι λάθος για μας όλο αυτό. Το ότι οι άνθρωποί μας έκαναν ένα λάθος δεν καθιστά σωστό αυτό που έγινε.

Ελπίζουμε πως επιλέξαμε να συνεργαστούμε μία ομάδα με την οποία μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για εκείνο το φιλικό. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που λάβαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα