Το ταμείο της ημέρας: Λε Ταλέκ, Ολιβέιρα, Φαν Ντούινεν, Λόπεθ και... Σιμεόνε

Το ταμείο της ημέρας: Λε Ταλέκ, Ολιβέιρα, Φαν Ντούινεν, Λόπεθ και... Σιμεόνε

bet365

Ημέρα με αρκετές εξελίξεις στα μεταγραφικά... μέτωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν η Πέμπτη όπου δεσπόζουν οι εξελίξεις που φέρνουν τον Σα μία ανάσα από τη Γουλβς.

Η ελληνική αγορά την Πέμπτη είχε τις εξελίξεις που δείχνουν ότι τελειώνει η μεταγραφή του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Γουλβς μετά την οριστικοποίηση της ένταξης του Λόπεθ από τη Ρόμα στη Μαρσέιγ και ενώ ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους και στη συνέχεια θα επιδιώξει να κλείσει άμεσα έναν εκ των Βάτσλικ - Μπιζότ.

Στην ΑΕΚ ο χαφ Νταμιέν Λε Ταλέκ είχε προγραμματίσει την Πέμπτη τα ιατρικά του για να κλείσει μετά και τυπικά στον σύλλογο. Στον ΠΑΟΚ ο φορ Νέλσον Ολιβέιρα έφτασε Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στον Δικέφαλο του Βορρά. Ο ΟΦΗ επίσης συμφώνησε με τον Ολλανδό φορ Φαν Ντούινεν.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Σιμεόνε μέχρι το 2024. Σε περίπτωση που ο 51χρονος Αργεντινός προπονητής εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα συμπληρώσει 13 χρόνια στην πάγκο της ομάδας από τη Μαδρίτη. Κατέκτησε μέχρι τώρα δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Super Cup, δύο Europa League και δύο ευρωπαϊκά Super Cup. Έφτασε δύο φορές στον τελικό του Champions League, δίχως ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ροσονέρο παραμένει ο Σάντρο Τονάλι. Η Μίλαν ανακοίνωσε την αγορά του 21χρονου Ιταλού μέσου από την Μπρέσια αντί 17 εκατομμυρίων ευρώ. Βάσει της συμφωνίας άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ θα μπουν με τη μορφή μπόνους στα ταμεία της Λεονέσα σε περίπτωση που ο «νέος Πίρλο» - όπως είναι το παρατσούκλι που τού έχει αποδοθεί λόγω του στυλ παιχνιδιού - σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων.

Από τη Ρώμη στη Μασσαλία ο Πάου Λόπεθ. Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Καταλανού τερματοφύλακα με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, διατηρεί όμως οψιόν αγοράς του από τους Τζαλορόσι το καλοκαίρι του 2022. Η μεταγραφή του αυτή προκαλεί φυσικά το ντόμινο με Ρουί Πατρίσιο στη Ρόμα και... Ζοσέ Σα στη Γουλβς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα