ΑΕΚ: Ιατρικά τεστ για Λε Ταλέκ

ΑΕΚ: Ιατρικά τεστ για Λε Ταλέκ

ΑΕΚ: Ιατρικά τεστ για Λε Ταλέκ

bet365

Αν τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγουν έως το βράδυ θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση απόκτησης του Γάλλου μέσου από την Α.Ε.Κ.

Ο Νταμιέν Λε Ταλέκ βρίσκεται από χθες στην χώρα μας και την Αθήνα για να σφραγίσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ αφού όπως διαβασατε στο Gazzetta απάντησε θετικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων"!

Τις προηγούμενες ώρες ο Λε Ταλέκ ολοκλήρωσε τις μετρήσεις του και κάποια τεστ και τούτη την ώρα περνάει από ιατρικά στο Ιατρικό Κέντρο. Το πότε θα ανακοινωθεί εννοείται πως θα εξαρτηθεί από το χρόνο που θα έχουν στα χέρια του οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων...

Ο 31χρονος μέσος θα είναι σίγουρα για τα επόμενα δύο χρόνια παίκτης της Ένωσης με τις ετήσιες αποδοχές του να αγγίζουν τις 800.000 ευρώ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα