Ολυμπιακός: Τελειώνει του Σα στη Γουλβς και «κλείνει» ο διάδοχός του

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Σα στη Γουλβς και «κλείνει» ο διάδοχός του

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Σα στη Γουλβς και «κλείνει» ο διάδοχός του

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η πώληση του Ζοσέ Σα στη Γουλβς μετά και τις εξελίξεις με Λόπεθ και Πατρίτσιο.

Το θέμα του Ζοσέ Σα έχει ήδη δρομολογηθεί και δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Ο Πορτογάλος οδεύει προς τη Γουλβς και ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί ένα ποσό στο 10 εκατ. ευρώ συν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Είναι δηλαδή το ποσό που θα δώσει η Ρόμα στη Γουλβς για τον Πατρίτσιο και ενώ οι Ιταλοί παραχώρησαν τον Λόπεθ στη Μαρσέιγ, δημιουργώντας έτσι αυτό το ντόμινο.

Από εκεί και πέρα σε σχέση με τον διάδοχό του Ζοσέ Σα οι Βάτσλικ και Μπιζότ συνεχίζουν να είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Τσέχος πάντως ήταν πιο ψηλά σε ιεραρχία και στον Ολυμπιακό είχαν ρίξει παραπάνω βάρος σε αυτόν και στον να τον κλείσουν άμεσα. Εφόσον η μεταγραφή του Σα κλείσει και τυπικά ακόμα και μες στο Σαββατοκύριακο η εκτίμηση εξακολουθεί να είναι πως ο αντί-Σα θα έρθει το συντομότερο δυνατόν. Ο 28χρονος Σα στην Αυστρία μετείχε μόλις σε δύο φιλικά και αυτά ως αλλαγή λόγω της μεταγραφής του. Ο Ζοσέ Σα έχει 124 ματς στους Πειραιώτες και πρωτοπήγε Λιμάνι στο 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα