ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Ολλανδό επιθετικό Φαν Ντάινεν (vid)

ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Ολλανδό επιθετικό Φαν Ντάινεν (vid)

ΟΦΗ: Συμφώνησε με τον Ολλανδό επιθετικό Φαν Ντάινεν (vid)

bet365

Στο Ηράκλειο αναμένεται το πρωί της Παρασκευής (9/7) ο Ολλανδός επιθετικός, Μάικ φαν Ντάινεν. Ο 30χρονος θα υπογράψει για τρία χρόνια και θα «πετάξει» με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία.

Στην απόκτηση του 30χρονου Ολλανδού επιθετικού, Μάικ φαν Ντάινεν, προχώρησε ο ΟΦΗ. Είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1991, έχει ύψος 1,85 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Τσβόλε (πρώτη κατηγορία Ολλανδίας), με απολογισμό 24 συμμετοχές και τρία γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ντεν Χάαγκ και συνέχισε σε Φορτούνα Ντίσελντορφ (β' Γερμανίας), Ρόντα και Εξέλσιορ. Στην Eredivisie έχει παίξει 247 φορές, έχει βάλει 53 γκολ και έχει μοιράσει 24 ασίστ.

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του έκανε με την Ντεν Χάαγκ, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 30 γκολ σε 123 παιχνίδια.

Ο Φαν Ντάινεν θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής (9/7, 11.00). Ακολούθως θα περάσει από εξετάσεις, αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει για τρία χρόνια και θα «πετάξει» για την Ολλανδία την Κυριακή, όπου και θα γίνει η προετοιμασία των Κρητικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα