Ατλέτικο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Σιμεόνε!

Ατλέτικο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Σιμεόνε!

Ατλέτικο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Σιμεόνε!

bet365

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Σιμεόνε μέχρι το 2024. Σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα συμπληρώσει 13 χρόνια στην πάγκο της ομάδας από τη Μαδρίτη.

Είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό στην επέκταση της συνεργασίας τους, το μόνο που έλειπε ήταν η επισημοποίηση αυτής. Έγινε την Πέμπτη (8/7), καθώς η Ατλέτικο ανακοίνωσε ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα είναι προπονητής της μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο εξέπνεε το καλοκαίρι του 2022 και επεκτάθηκε για δύο ακόμη χρόνια. Ο Τσόλο, ο τεχνικός που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία των Κολτσονέρος, παραμένει στο τιμόνι τους. Σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα συμπληρώσει 13 χρόνια στην πάγκο της Ατλέτι.

Ο 51χρονος Αργεντινός προπονητής εκτόξευσε την ομάδα της Μαδρίτης, την καθιέρωσε στο top-3 της Ισπανίας και στην ελίτ της Ευρώπης. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Super Cup, δύο Europa League και δύο ευρωπαϊκά Super Cup. Έφτασε δύο φορές στον τελικό του Champions League, δίχως ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα