Καβάνι: «Ο Ερέρα με έπεισε να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ»

Καβάνι: «Ο Ερέρα με έπεισε να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ»

Καβάνι: «Ο Ερέρα με έπεισε να υπογράψω στη Γιουνάιτεντ»

Ο Έντινσον Καβάνι, παραδέχθηκε πως μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ, έπαιξε ο πρώην συμπαίκτης του στην Παρί, Αντέρ Ερέρα, καθώς ήταν αυτός ο οποίος τον έπεισε να υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους».

Εδώ και λίγες ημέρες ο «Matador» αποτελεί κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ. Βέβαια, θα καθυστερήσει να ντεμπουτάρει με τη νέα του ομάδα μιας και θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα 14 ημερών. Μέχρι τότε, ο Ουρουγουανός φορ προετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για να είναι έτοιμος.

Ο Έντινσον Καβάνι, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο «SER», τόνισε πως η απόφαση του να πει το «ναι» στην ομάδα το Σόλκσιερ, οφείλεται έως έναν μεγάλο βαθμό στα θετικά λόγια που του είπε ο Ερέρα, για την Γιουνάιτεντ.

«Μίλησα πολύ με τον Αντέρ, όπως επίσης και με άλλους συμπαίκτες που είχαν στην Παρί, όπως τον Ντι Μαρία. Θαυμάζω πολύ τον Αντέρ ως άτομο και τα λόγια του με βοήθησαν πολύ να απαντήσω θετικά στην πρόταση της Γιουνάιτεντ. Μου είπε τα πάντα για την ομάδα. Μετά τη συνομιλία που είχαμε, συμφώνησα με τον σύλλογο».

Από την πλευρά του, ο Ερέρα, παραδέχθηκε ότι ο Καβάνι ζήτησε τη συμβουλή του. «Ναι όντως, του είπα πως η Γιουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που δεν μπορείς να αρνηθείς της προσφορά της. Το Ολντ Τράφορντ είναι μοναδικό και πρέπει να το ζήσει και ως παίκτης της», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: