Καθυστερεί το ντεμπούτο του Καβάνι λόγω καραντίνας

Καθυστερεί το ντεμπούτο του Καβάνι λόγω καραντίνας

Κώστας Τόπας
Καθυστερεί το ντεμπούτο του Καβάνι λόγω καραντίνας

bet365

Σε 14 ημέρες καραντίνας υποχρεούται να παραμείνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έντινσον Καβάνι με αποτέλεσμα να αργήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο «Matador», υπέγραψε στους «κόκκινους διαβόλους» συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο και θα καρπωθεί περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Λίγες μέρες πριν την μεταγραφή του, ο Καβάνι ήταν στη Γαλλία κι έτσι με την άφιξη του στην Αγγλία θα χρειαστεί να μπει προληπτικά σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Πάντως το επόμενο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ είναι στις 17 Οκτωβρίου για την Premier League με τη Νιουκάστλ και ο έμπειρος στράικερ, δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του και πιθανόν να χάσει και την πρεμιέρα στο Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα