Ο Καβάνι ακόμα δεν έπαιξε στη Γιουνάιτεντ και... σκέφτεται τη Μπόκα!

Ο Καβάνι ακόμα δεν έπαιξε στη Γιουνάιτεντ και... σκέφτεται τη Μπόκα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Καβάνι ακόμα δεν έπαιξε στη Γιουνάιτεντ και... σκέφτεται τη Μπόκα!

bet365

Πιθανή συμφωνία κυρίων φαίνεται πως έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον Έντινσον Καβάνι και την Μπόκα Τζούνιορς παρά το γεγονός πως ο Ουρουγουανός μόλις υπέγραψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Matador την περασμένη Δευτέρας έγινε κι επίσημα παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» για τα επόμενα 1+1 χρόνια έπειτα από το φινάλε της απόλυτα επιτυχημένης θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, φαίνεται ότι... η επιλογή για τον δεύτερο χρόνο δεν θα ενεργοποιηθεί ποτέ!

Δίχως να έχει παίξει ακόμα με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ο Καβάνι φαίνεται ότι... κάτι έχει στα σκαριά και για τον επόμενο σταθμό του!

Έχει ήδη μιλήσει με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε για τη Μπόκα Τζούνιορς και φαίνεται ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να ζήσει την εμπειρία του «Μπομπονέρα» όταν... πρώτα ο Θεός την επόμενη σεζόν ίσως να έχει επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα!

«Μιλήσαμε με τον Ρομάν που ήθελε να μάθει γενικά τι σκέφτομαι και τι γίνεται με το μέλλον μου. Είπαμε μερικές λεπτομέρειες τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω, αν θέλει ας το κάνει εκείνος. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή στη Μπόκα, γιατί έχουν πάει εκεί αρκετοί Ουρουγουανοί κι αυτό... δημιουργεί μια περιέργεια» είπε ο 33χρονος επιθετικός!

Διαβάστε επίσης:

Έντινσον Καβάνι: Ο Matador βγήκε από το... λιμάνι της ασφάλειας (pics & vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα