Παρί: Ξεκαθάρισε στην Γιουνάιτεντ ότι ο Ποτσετίνο δεν αποχωρεί

Κώστας Τόπας
Παρί: Ξεκαθάρισε στην Γιουνάιτεντ ότι ο Ποτσετίνο δεν αποχωρεί

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβαν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος φαίνεται δυσαρεστημένος στο Παρίσι και στην ομάδα και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο των Παριζιάνων στα μέσα της σεζόν.

Βέβαια, ο ίδιος θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, τονίζοντας πως προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι οι υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Από την πλευρά της πάντως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το «ESPN» χτύπησε την πόρτα της γαλλικής ομάδας προκειμένου να μάθει τις προθέσεις της σχετικά με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν θετική, καθώς η Παρί ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» ότι ο 49χρονος προπονητής της δεν είναι διαθέσιμος για τον πάγκο τους. Ετσι, με αυτόν τον τρόπο το σήριαλ για την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ συνεχίζεται...

Στο τραπέζι πάντως εξετάζονται αρκετά ονόματα, όπως αυτά των Ζινεντίν Ζιντάν, Λουίς Ενρίκε, Έρικ Τεν Χάαγκ, Μπρένταν Ρότζερς, του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και του Ρούντι Γκαρσία.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα