Ποτσετίνο: «Φήμες υπάρχουν, αλλά είμαι χαρούμενος στην Παρί»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Φήμες υπάρχουν, αλλά είμαι χαρούμενος στην Παρί»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε θέση για τα όσα γράφονται γύρω από το όνομά του και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπορεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να είναι όλο και πιο κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, τονίζοντας πως προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι οι υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Γνωρίζω καλά την πόλη και ως παίκτης και ως προπονητής, πάντα ζούσα τέτοιες καταστάσεις. Συμβαίνουν πράγματα και δεν είναι δική μου ευθύνη. Αυτό που θα πω αν με ρωτήσετε είναι ότι είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Δεν είμαι μωρό. Είμαστε στο ποδόσφαιρο - είναι μια επιχείρηση όπου υπάρχουν φήμες και καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Μερικές φορές με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Φήμες υπάρχουν. Αλλά είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Το συμβόλαιό μου με την Παρί είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην πόλη, αυτό είναι γεγονός, θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός στο «RMC».

Πάντως στη Γαλλία αναφέρουν ότι η Παρί είναι θετική στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του, αρκεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να καταβάλουν αποζημίωση των 10 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου ο Ποτσετίνο να μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα