Τεν Χάαγκ: «Δεν έχω ακούσει τίποτα για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Newsroom
Τεν Χάαγκ: «Δεν έχω ακούσει τίποτα για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ ισχυρίστηκε ότι παραμένει προσηλωμένος στον Άγιαξ και τους στόχους του, καθώς και ότι δεν έχει ακούσει κάτι για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσωπό του.

Η συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1 στην έδρα της Γουότφορντ έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων», με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ. Προσωρινά τα ηνία του πάγκου ανέλαβε ο Μάικλ Κάρικ με βοηθό τον Ντάρεν Φλέτσερ, όμως η διοίκηση της ομάδας έχει βγει στην αγορά προς αναζήτηση του επόμενου προπονητή της.

Μια διαδικασία που όπως φαίνεται δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για τον Εντ Γούντγορντ, αφού μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν , φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί να πείσει ακόμα έναν βασικό υποψήφιο για την θέση. Ο λόγος για τον Έρικ Τεν Χάαγκ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά, μετά τη νίκη του Άγιαξ με 5-0 επί της Βάλβαϊκ, δήλωσε:

«H προσήλωσή μου βρίσκεται αποκλειστικά στον Άγιαξ, τα υπόλοιπα είναι απλά ανούσια. Είναι περίεργη η ερώτηση αν θα παραμείνω στον Άγιαξ, δεν ξέρω και δεν έχω ακούσει τίποτα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μου λέτε, οπότε δεν μπορώ να σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα