Ο Αμπιντάλ και η σύζυγός του κατέθεσαν στον ανακριτή για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουΐ

Ο Αμπιντάλ και η σύζυγός του κατέθεσαν στον ανακριτή για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουΐ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Ο Αμπιντάλ και η σύζυγός του κατέθεσαν στον ανακριτή για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουΐ

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ και η εν διαστάσει σύζυγός του, Χαγιέτ, κατέθεσαν στον ανακριτή ως οι δύο βασικοί ύποπτοι στην υπόθεση ξυλοδαρμού της διεθνούς παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουΐ.

Πέρασαν οκτώ εβδομάδες από το περιστατικό της οργανωμένης επίθεσης σε βάρος της Κέιρα Χαμραουΐ που συγκλόνισε το γαλλικό ποδόσφαιρο. Τόσο λόγω της αρχικής θεωρίας ότι την επίθεση οργάνωσε η συμπαίκτριά της στην Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική Γαλλίας, Αμινάτα Ντιαλό, όσο (κι ακόμη περισσότερο) όταν μετά από λίγες μέρες η Αστυνομία εστίασε την έρευνά της για τους υπαίτιους στον Ερίκ Αμπιντάλ και τη σύζυγό του, Χαγιέτ.

Ο παλαίμαχος αμυντικός των Τρικολόρ και η εν διαστάσει σύντροφός του βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή όπως είχε προγραμματιστεί για τις 23 Δεκεμβρίου και κατέθεσαν τη δική τους μαρτυρία για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η σύνδεση της Χαμραουΐ με τον Αμπιντάλ επιβεβαιώθηκε μέσω του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο ανήκε στο όνομα του άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, γεγονός που οδήγησε τις Αρχές σε περαιτέρω έρευνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Χαμραουΐ και Αμπιντάλ φέρονται να είχαν συνάψει ερωτική σχέση στο παρελθόν από τη συνύπαρξή τους στους Μπλαουγκράνα, κάτι που ομολόγησε στον ανακριτή και η Χαγιέτ Αμπιντάλ.

Η επί 18 χρόνια σύζυγος του 42χρονου και μητέρα των πέντε παιδιών του, κατέθεσε συγκεκριμένα ότι ο ίδιος ο Γάλλος σταρ τής εξομολογήθηκε την εξωσυζυγική του σχέση με την 31χρονη Χαμραουΐ, ενώ μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας ανέβασε story στο Instagram δηλώνοντας ήρεμη και χαρούμενη πως κλήθηκε ως «απλή μάρτυρας».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα