Αμπιντάλ: Ερευνάται από τις γαλλικές αρχές για την επίθεση στη Χαμραουί

Αμπιντάλ: Ερευνάται από τις γαλλικές αρχές για την επίθεση στη Χαμραουί

Newsroom
Αμπιντάλ: Ερευνάται από τις γαλλικές αρχές για την επίθεση στη Χαμραουί

bet365

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται σύμφωνα με τη 'Le Monde' ο Ερίκ Αμπιντάλ ως εμπλεκόμενος στην επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί, Κέιρα Χαμραουΐ, καθώς οι γαλλικές αρχές εντόπισαν ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν καταχωρημένο στο όνομα του παλαίμαχου Γάλλου σταρ.

Νέα τροπή φέρεται πως παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης κουκουλοφόρων με σιδερολοστούς στην 31χρονη διεθνή Γαλλίδα παίκτρια της Παρί, Κέιρα Χαμραουΐ! Μέχρι πρότινος, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη συμπαίκτριά της, Αμινάτα Ντιαλό, η οποία φερόταν να έχει οργανώσει τη βίαιη ενέδρα που έλαβε χώρα στις 4 Νοεμβρίου, καθώς η ίδια πήγαινε σπίτι τη Χαμραουΐ με το αυτοκίνητό της. Πλέον, οι γαλλικές αρχές βάζουν στο τραπέζι το όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Le Monde», ο πρώην τεχνικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα κι άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση, καθώς η αστυνομία εντόπισε ότι το κινητό τηλέφωνο της Χαμραουΐ είναι καταχωρημένο στο όνομά του! Μάλιστα, το γαλλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδεχόμενη υπόθεση «εκδίκησης», λόγω των ερωτικών σχέσεων που συνέδεαν Αμπιντάλ και Χαμραουΐ, απορρίπτοντας έτσι το αγωνιστικό κίνητρο της Ντιαλό, η οποία και αφέθηκε ελεύθερη. Αρκετές, μάλιστα, από τις παίκτριες της Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσαν ότι η Χαμραουΐ τηλεφώνησε στον Αμπιντάλ την επομένη της βίαιης επίθεσης.

Όπως δήλωσε η εισαγγελέας του δικαστηρίου των Βερσαλλιών, ο πάλαι ποτέ διεθνής με τους Τρικολόρ θα κληθεί σε ακροαματική διαδικασία το προσεχές διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τη σύζυγό του, Χαγιέτ. Μεταξύ όσων είχε καταθέσει η Ντιαλό κατά την κράτησή της, είχε εξηγήσει ότι οι δύο δράστες της επίθεσης κατηγόρησαν τη Χαμραουΐ πως «κοιμάται με παντρεμένους άνδρες». Στοιχείο που συνδέεται και με τα απειλητικά μηνύματα που έλαβαν στα κινητά τους οι παίκτριες των Παριζιάνων λίγες ώρες μετά την επίθεση.

Από την πλευρά του Αμπιντάλ, ο δικηγόρος του αρνήθηκε να δώσει την παραμικρή εξήγηση για τη σύνδεσή του πελάτη του με την υπόθεση, δηλώνοντας στη «Le Monde»: «Μίλησα με τον Ερίκ, αλλά δεν θα σας πω απολύτως τίποτα προς το παρόν».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα