Παρί Σεν Ζερμέν: Αφέθηκε ελεύθερη η Ντιαλό αλλά παραμένει ύποπτη για τον ξυλοδαρμό

Κώστας Τόπας
Παρί Σεν Ζερμέν: Αφέθηκε ελεύθερη η Ντιαλό αλλά παραμένει ύποπτη για τον ξυλοδαρμό

bet365

Ελεύθερη αφέθηκε η Αμινατά Ντιαλό, από τη γαλλική αστυνομία η οποία βέβαια εξακολουθεί να θεωρείται ηθική αυτουργός της επίθεσης σε βάρος της Κέιρα Χαμραουί.

Η Ντιαλό συνελήφθη με την κατηγορία πως προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην συμπαίκτριά της στο γυναικείο τμήμα της Παρί, Κίρα Χαμράουϊ, προκειμένου να μην μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση της να παίζει η Ντιαλό.

Η ίδια βέβαια αρνήθηκε οτιδήποτε αφορά πιθανή εμπλοκή της με την βιαιοπραγία εις βάρος της συμπαίκτριάς της. Τελικά, η 26χρονη παίκτρια όσο και ο άνδρας που είχε συλληφθεί σαν βασικός ύποπτος αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Παρ' όλα αυτά η Γαλλίδα μέσος εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Μάλιστα, η ομάδα της η Παρί, ήταν αυτή η οποία γνωστοποίησε την απελευθέρωση της παίκτριας της.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία. Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα