Αμπιντάλ - Χαμραουΐ: Ύποπτη και η σύζυγος του Γάλλου σταρ για την οργανωμένη επίθεση

Αμπιντάλ - Χαμραουΐ: Ύποπτη και η σύζυγος του Γάλλου σταρ για την οργανωμένη επίθεση

Αμπιντάλ - Χαμραουΐ: Ύποπτη και η σύζυγος του Γάλλου σταρ για την οργανωμένη επίθεση

bet365

Παράλληλα με τον Ερίκ Αμπιντάλ, οι γαλλικές Αρχές εξετάζουν στενά και τη σύζυγό του, Χαγιέτ, ως ύποπτο πίσω από την επίθεση κουκουλοφόρων στην Κέιρα Χαμραουΐ.

Η εμπλοκή του ονόματος του Ερίκ Αμπιντάλ στην υπόθεση της οργανωμένης επίθεσης που έπεσε θύμα η παίκτρια της Παρί, Κέιρα Χαμραουΐ, έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία». Οι γαλλικές αρχές εντόπισαν ότι το κινητό της 31χρονης ήταν κατοχυρωμένο στο όνομα του παλαίμαχου Γάλλου αμυντικού και διαπίστωσαν, μάλιστα, ότι η ίδια τον κάλεσε την επομένη της βίαιης ενέδρας, στοιχεία που οδήγησαν στο να βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με την «Equipe», δίπλα στο όνομα του δευτεραθλητή Κόσμου με τους Τρικολόρ το 2006 βρίσκεται κι αυτό της συζύγου του, Χαγιέτ Αμπιντάλ ως ύποπτος πίσω από την επίθεση!

Με δεδομένο το ερωτικό παρελθόν που αποκάλυψε η «Le Monde» ανάμεσα στον πρώην αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα και την πρώην παίκτρια των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι συνυπήρξαν στο κλαμπ από το 2018 ως το 2020, η κυρία Αμπιντάλ συνδέθηκε στην έρευνα των αρχών με κίνητρο την «εκδίκηση», όπως αναφέρει η έγκυρη γαλλική εφημερίδα. Τη σύνδεση αυτή ενίσχυσαν, βέβαια και οι καταθέσεις της Αμινάτα Ντιαλό για τους δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι φέρεται να κατηγόρησαν τη Χαμραουΐ την ώρα της επίθεσης λέγοντας ότι «κοιμάται με παντρεμένους άνδρες».

Τόσο ο Ερίκ Αμπιντάλ, όσο και η σύζυγός του, Χαγιέτ, θα κληθούν από το δικαστήριο των Βερσαλλιών τις προσεχείς μέρες για να καταθέσουν τη δική τους οπτική των γεγονότων, πριν η υπόθεση προχωρήσει περαιτέρω.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα