Χάαλαντ: Μετά την Μπαρτσελόνα, ο Ραϊόλα πήγε και στη Ρεάλ (vid)

Gazzetta team
Χάαλαντ: Μετά την Μπαρτσελόνα, ο Ραϊόλα πήγε και στη Ρεάλ (vid)

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα και ο Αλφ Ιγκε Χάαλαντ μετά τη Βαρκελώνη και τη συνάντηση με τον Τζουάν Λαπόρτα ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να συναντηθούν και με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Το τουρ, σύμφωνα, με τη Mundo Deportivo θα συνεχιστεί στο Λονδίνο.

Μπορεί η Ντόρτμουντ να ξεκαθάρισε μέσω του αθλητικού της διευθυντή, Μίχαελ Τσόρκ, ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν πωλείται την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο, αλλά ο ατζέντης (Μίνο Ραϊόλα) και ο πατέρας (Αλφ Ιγκε) του 20χρονου Νορβηγού συνεχίζουν το τουρ τους.

Μετά τη Βαρκελώνη και τη συνάντηση (που δεν έμεινε όπως θα ήθελαν τα εμπλεκόμενα μέρη «επτασφράγιστο μυστικό») με τον νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα - αυτή σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ έγινε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα - ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να μιλήσουν και με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ!

Ο Χάαλαντ δεν έχει φύγει ποτέ από την ατζέντα των «μερένγκες», οι οποίοι «τρέχουν» την υπόθεσή του παράλληλα με άλλα ζητήματα όπως το δύσκολο της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo το ταξίδι των δύο (Ραϊόλα και Αλφ Ιγκε) συνεχίζεται με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί θα υπάρχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των δύο ομάδων του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ), την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Είναι προφανές, πλέον, ότι ο Μίνο Ραϊόλα εκμεταλλευόμενος τη δύναμή του - ο ένας εκ των δύο μεγάλων ατζέντηδων που «ελέγχουν» την αγορά, ο άλλος είναι ο Ζόρζε Μέντες - πιέζει τους Βεστφαλούς - οι οποίοι επίσημα τονίζουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά ανεπίσημα φέρονται να έχουν ορίσει τα 180.000.000 ευρώ ως τιμή πώλησης - διαλαλώντας την πολύτιμη πραμάτεια του στα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Το καλοκαίρι προμηνύεται θερμό και μπορεί η Ντόρτμουντ να ορίζει την παρτίδα (καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024), αλλά μένει να φανεί ποια ομάδα θα έχει το καλύτερο φύλλο...

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα