Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης: Στον... πάγο ο Μανθάνο μετά το σφύριγμα που προκάλεσε αντιδράσεις

Newsroom
val-real

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Χιλ Μανθάνο μπήκε στον... πάγο από την ισπανική ΚΕΔ μετά το σφύριγμα στην λήξη του αγώνα που έκανε έξαλλη την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική ιστοσελίδα «archivovar» αποκάλυψε πως η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ισπανικής λίγκας έβαλε στο... περιθώριο τον Ισπανό διαιτητή Χιλ Μανθάνο, ο οποίος σφύριξε την λήξη του αγώνα στο Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης την ώρα που σκόραραν οι Μαδριλένοι κάνοντας έξαλλους τους παίκτες και τον πάγκο της Βασίλισσσας.

Ο Χιλ Μανθάνο είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πως το παιχνίδι θα έληγε μετά το κόρνερ, όμως δεν το έκανε κατευθείαν μετά το πρώτο διώξιμο με αποτέλεσμα αυτό να γίνει την ώρα που είχε γίνει η σέντρα από την οποία προήλθε το γκολ του Μπέλινκχαμ. Ο νεαρός Άγγλος έγινε έξαλλος και αποβλήθηκε ενώ από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης μιλούσαν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών.

Να σημειωθεί πως αυτό έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον ίδιο διαιτητή σε παιχνίδι που κόστισε τον υποβιβασμό στην Βαγιαδολίδ.

Η ισπανική ΚΕΔ αποφάσισε να αποσύρει τον Χιλ Μανθάνο για τουλάχιστον δύο μέρες μέχρι να κάτσει η... σκόνη απ' το σκηνικό που έγινε. Ο Ισπανός διαιτητής έχει καταλάβει το λάθος του και περιμένει να μάθει τον συνολικό χρόνο που θα μείνει εκτός. Φυσικά, δεν θα βρεθεί σε παιχνίδι ούτε σε ρόλο VAR.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα