Μπαρτσελόνα: Έκανε την πρόταση στη Λιντς και «έκλεισε» τον Ραφίνια

Μπαρτσελόνα: Έκανε την πρόταση στη Λιντς και «έκλεισε» τον Ραφίνια

bet365

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε την πρόταση της στη Λιντς για τον Ραφίνια και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στα 58 εκατομμύρια ευρώ, συν ακόμα δέκα εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους η προσφορά των Καταλανών.

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Ραφίνια στη Μπαρτσελόνα. Όπως αναμενόταν οι Καταλανοί κατέθεσαν την πρόταση τους στη Λιντς για την αγορά του Βραζιλιάνου εξτρέμ, η οποία έγινε αποδεκτή. Το αγγλικό κλαμπ θα βάλει στα ταμεία του 58 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μπορεί να εισπράξει ακόμα δέκα εκατομμύρια με τη μορφή μπόνους και το συνολικό ποσό της μεταγραφής να φτάσει στα 68 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της μεταγραφής είναι να τρέξει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες η «Μπάρτσα» ώστε να μπορέσει να εγγράψει τον διεθνή με τη «Σελεσάο» ακραίο επιθετικό στη La Liga. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα η αγορά του Ραφίνια δεν επηρεάζει την ανανέωση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Θυμίζουμε πως πρόταση για τον Ραφίνια είχε καταθέσει και η Τσέλσι, όμως ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να πάει στη Βαρκελώνη και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Τσάβι. Μετά το οριστικό «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Βραζιλιάνου οι «Μπλε» αναμένεται να κινηθούν για την αγορά του Γερμανού διεθνή εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, Σερζ Γκνάμπρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα