Ραφίνια: Λιντς και Μπαρτσελόνα κοντά σε συμφωνία για τον διεθνή Βραζιλιάνο

Newsroom
Ραφίνια: Λιντς και Μπαρτσελόνα κοντά σε συμφωνία για τον διεθνή Βραζιλιάνο

bet365

Λιντς και Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά σε deal για τη μεταγραφή του Ραφίνια.

Θετικό πρόσημο είχαν οι συζητήσεις μεταξύ Λιντς και Μπαρτσελόνα το Σαββατοκύριακο κι έτσι ο Ραφίνια -που τα είχε βρει προφορικά με τους Καταλανούς- είναι έτοιμος να βάλει τέλος στη διετή παραμονή του στο Elland Road.

Τα «παγώνια» δεν συμπεριέλαβαν τον Βραζιλιάνο στην pre-season περιοδεία τους στην Αυστραλία, καθώς ήταν σε συζητήσεις για τη μετακόμισή στη Βαρκελώνη.

Η Τσέλσι που είχε επίσης κάνει γερό μπάσιμο για να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη το τελευταίο δεκαπενθήμερο, θα μείνει με άδεια χέρια καθώς η επισφαλής οικονομικά θέση της Μπαρτσελόνα που την εμπόδιζε μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στους όρους της προσφοράς της Τσέλσι, έχει καταρχήν διευθετηθεί (μετά την πώληση του 10% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων της για τα επόμενα 25 χρόνια).

Πηγές από πλευράς Λιντς, επιμένουν ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, αλλά οι διαπραγματεύσεις τις τελευταίες 48 ώρες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο, ενώ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για ειλημμένη υπόθεση, με την τελική προσφορά των Καταλανών να φτάνει τα 72 εκατομμύρια και τη Λιντς να είναι έτοιμη να συμφωνήσει για την πώληση του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες στους όρους του συμβολαίου με τη Μπάρτσα, ωστόσο, τα «παγώνια» δεν είχαν έως τώρα αποδεχθεί την προσφορά της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα