Ραφίνια: Καθυστερεί το deal με Τσέλσι περιμένοντας την Μπαρτσελόνα

Newsroom
Ραφίνια: Καθυστερεί το deal με Τσέλσι περιμένοντας την Μπαρτσελόνα

bet365

Η συμφωνία μεταξύ Λιντς και Τσέλσι αντί 70 εκατ. ευρώ είναι δεδομένη, ωστόσο, ο Ραφίνια προσπαθεί να δώσει χρόνο στην Μπαρτσελόνα ώστε να επανέλθει με πρόταση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές και θα τον στείλει στην Καταλονία.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ραφίνια βρίσκεται κοντά στο τέλος του και όπως όλα δείχνουν οι «μονομάχοι» για την υπογραφή του Βραζιλιάνου είναι δύο: Τσέλσι και Μπαρτσελόνα. Οι Μπλε μπήκαν «σφήνα» στην πρόταση της Άρσεναλ και έδωσαν τα «χέρια» με τη διοίκηση της Λιντς για το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο παίκτης με τον ατζέντη του, Ντέκο, έχουν εδώ και μήνες συμφωνήσει προφορικά με τους Μπλαουγκράνα. Κι απ' ό,τι φαίνεται, ο εξτρέμ των Παγωνιών προσπαθεί να «παγώσει» το deal στους Λονδρέζους, δίνοντας έτσι χρόνο στην Μπαρτσελόνα να επανέλθει με ανάλογη οικονομικά πρόταση και να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του «Guardian», Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπαρτσσελόνα επανήλθε με βελτιωμένη επίσημη προσφορά, η οποία, όμως, δεν συνάντησε τις απαιτήσεις της Λιντς και δεν ήταν ικανή να «σπάσει» τη συμφωνία με την Τσέλσι. Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση των Μπλαουγκράνα και είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι ο σύλλογος να βρει τη φόρμουλα για να αποσπάσει το «ναι» του αγγλικού συλλόγου.

Σημειώνεται ότι η Μπαρτσελόνα σύναψε την πρώτη οικονομική συμφωνία-«ανάσα» 200 εκατ. ευρώ με την πώληση του 10% των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, συμφωνία που, όμως, δεν είναι προς το παρόν αρκετή για να της επιτρέψει υπερβάσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Παρ' όλα αυτά, οι αποχωρήσεις παικτών, όπως η διαφαινόμενη παραχώρηση του Ντε Γιονγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ενδεχόμενη δεύτερη οικονομική ελάφρυνση, ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του deal. Το ζήτημα είναι για πόσο θα περιμένει ο Ραφίνια, με την Τσέλσι να έχει εξασφαλισμένη την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα