Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα ολοκληρώσει σεζόν χωρίς τρόπαιο μετά από 12 χρόνια (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα ολοκληρώσει σεζόν χωρίς τρόπαιο μετά από 12 χρόνια (vid)

Κώστας Τόπας
Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα ολοκληρώσει σεζόν χωρίς τρόπαιο μετά από 12 χρόνια (vid)

bet365

Επειτα από 12 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς να γευτεί τη χαρά ενός τροπαίου.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν θα τελειώσει με τον τρόπο που ήλπιζε μετά τον αποκλεισμό του Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με την ήττα τους γνώρισαν τον τέταρτο αποκλεισμό τους σε ισάριθμες νοκ-άουτ αναμετρήσεις στο Champions League που είχαν φέρει ισοπαλία, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι από την τελευταία φορά που η ομάδα κατέκτησε έναν τίτλο, το 2017, δαπανήθηκαν 714 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, χωρίς να συνοδευτεί κάποιο τρόπαιο.

Σίγουρα ο Πορτογάλος αστέρας φανταζόταν αλλιώς την επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι πλέον είναι εκτός από κάθε διοργάνωση (Champions League, League Cup και FA Cup).

Για τον Ρονάλντο, είναι η πρώτη φορά που θα τελειώσει μια σεζόν χωρίς τρόπαιο, μετά από 12 χρόνια. Τελευταία φορά που δεν γεύτηκε τη χαρά ενός τίτλου, ήταν στην πρώτη του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2009/10.

Επιπλέον, ο 37χρονος αστέρας κατέγραψε ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ στη ρεβάνς με την Ατλέτικο, καθώς δεν κατάφερε να κάνει ούτε μια τελική, με τους «ροχιμπλάνκος» να είναι η τρίτη ομάδα που κρατάει τον Πορτογάλο στο... μηδέν για 90 λεπτά μετά την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα