Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο 10ος αποκλεισμός στις 13 τελευταίες συναντήσεις με ισπανικές ομάδες στα νοκ-άουτ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο 10ος αποκλεισμός στις 13 τελευταίες συναντήσεις με ισπανικές ομάδες στα νοκ-άουτ!

bet365

Ακόμα ένα ζευγάρωμα με ισπανική ομάδα στα νοκ-άουτ, ακόμα ένας οδυνηρός αποκλεισμός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στις 13 τελευταίες συναντήσεις μετράει μόλις τρεις προκρίσεις κι αυτές στο Europa League!

Οι ισπανικές ομάδες εξελίσσονται σε κακό «δαίμονα» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί τη νέα είσοδο στη λίστα των ισπανικών κλαμπ που αποκλείουν τους Κόκκινους Διαβόλους σε νοκ-άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» (0-1) και το συνολικό σκορ 2-1 που της έδωσε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League.

Για άλλη μια φορά η Γιουνάιτεντ απογοήτευσε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παρά την πρόκριση από τους ομίλους και κατέγραψε τον 10ο αποκλεισμό από ισπανική ομάδα στις τελευταίες 13 περιστάσεις! Η αρνητική παράδοση άρχισε από τους δύο χαμένους τελικούς κόντρα στη Μπαρτσελόνα το 2009 και το 2011 και συνεχίστηκε με «θύτες» τις Μπιλμπάο, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και εσχάτως τη Βιγιαρεάλ στον περσινό τελικό του Europa League.

Οι τρεις επικρατήσεις τα τελευταία 13 χρόνια έχουν σημειωθεί εξ ολοκλήρου στο Europa League κι απέναντι σε θεωρητικά υποδέεστερες ομάδες, όπως η Θέλτα (2017) και οι Σοσιεδάδ-Γρανάδα την περασμένη σεζόν στον δρόμο προς τον τελικό.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα