Πορτογαλική Λίγκα: Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε αίτημα από την Μπελενένσες για αναβολή του αγώνα με την Μπενφίκα

Κώστας Τόπας
Πορτογαλική Λίγκα: Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε αίτημα από την Μπελενένσες για αναβολή του αγώνα με την Μπενφίκα

bet365

Η Πορτογαλική Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LPFP) επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε επίσημο αίτημα από την Μπελενένσες για αναβολή του αγώνα με την Μπενφίκα κι έτσι έπρεπε να γίνει κανονικά η σέντρα.

Η Μπελενένσες λόγω 14 κρουσμάτων κορονοϊού ξεκίνησε το ματς με τη Μπενφίκα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος με εννέα ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο γκολκίπερ. Το ματς ωστόσο ξεκίνησε κανονικά και στο ημίχρονο οι «Αετοί» δεν έδειξαν οίκτο και σκόραραν επτά φορές.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο πρόεδρος της Μπελενένσες, Ρουί Πέδρο Σοάρες, ήταν ράκος με τον διασυρμό της ομάδας του και ξέσπασε σε κλάματα κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια. Μάλιστα, «ξέσπασε» στις δηλώσεις του και μίλησε για ντροπιαστική στιγμή στο πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα ότι είχαν ζητήσει την αναβολή του αγώνα.

Ωστόσο, η Πορτογαλική Επαγγελματική Ποδοσφαιρική Λίγκα (LPFP) επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε επίσημο αίτημα από την Μπελενένσες για αναβολή του αγώνα με την Μπενφίκα κι έτσι έπρεπε να γίνει διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση. Ασχέτως αν τελικά διεκόπη στο 48', όταν οι γηπεδούχοι έμειναν εσκεμμένα με έξι παίκτες.

 

Τελευταία Νέα