Πρόεδρος Μπελενένσες: «Ζητήσαμε να μην γίνει το ματς, είναι ντροπή για όλους μας εκτός από τους 9 παίκτες»

Newsroom
Πρόεδρος Μπελενένσες: «Ζητήσαμε να μην γίνει το ματς, είναι ντροπή για όλους μας εκτός από τους 9 παίκτες»

bet365

Ο Ρουί Πέδρο Σοάρες, πρόεδρος της Μπελενένσες, «ξέσπασε» στις δηλώσεις του και μίλησε για ντροπιαστική στιγμή στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο κανάλι Antena 1 στην Πορτογαλία αλλά και σε άλλα media μετά το ματς της Μπελενένσες με τη Μπενφίκα ο Ρουί Πέδρο Σοάρες είπε πως «είναι ντροπή για όλους μας το γεγονός ότι διεξήχθη αυτό το παιχνίδι εκτός από τους 9 παίκτες μας που εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Αυτοί οι παίκτες έδειξαν το τι είναι η αξιοπρέπεια.

Νωρίς το απόγευμα ζητήσαμε από τη Λίγκα να αναβάλει το παιχνίδι. Μας μεταφέρθηκε πως είχαμε 9 παίκτες. Η Λίγκα μας είπε 'έχετε 9 παίκτες'. Η άλλη εναλλακτική ήταν να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο. Πέρα από τους όποιους κανονισμούς και τους χρόνου είναι ντροπή ό,τι συνέβη. Δεν υπάρχει κανονισμός ή καλεντάρι που να δικαιολογεί όλα όσα έγιναν. Σε αυτά τα εννιά παιδιά θέλω να πω ότι δεν έχω δει πιο αξιοπρεπή στάση και συμπεριφορά στη ζωή μου από ανθρώπους και παίκτες».

Επίσης αποκάλυψε πως μίλησε με τη Μπενφίκα (ανέφερε και την ώρα) και προκάλεσε τον πρόεδρο Ρουί Κόστα να τοποθετηθεί στο τι του είπε (την απάντηση του Κόστα δηλαδή). Ο ισχυρός άνδρας της Μπελενένσες είπε ότι μίλησε με τη Μπενφίκα στις 19.13 (ώρα Πορτογαλίας και ενώ το ματς θα άρχιζε στις 20.30) ζητώντας την αναβολή. Εάν δεν έπαιζε η ομάδα του - όπως δήλωσε ακόμα - θα έχανε από 2 έως 5 πόντους και ακόμα διευκρίνισε ότι όλα τα αποτελέσματα των τεστ είχαν δοθεί εγκαίρως στη Λίγκα.

 

Τελευταία Νέα