Μπελενένσες - Μπενφίκα: Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες λόγω Covid-19!

Μπελενένσες - Μπενφίκα: Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες λόγω Covid-19!

bet365

Παρά την κορονο-κρίση στις τάξεις της Μπελενένσες με 14 παίκτες θετικούς στην Covid-19, το ματς απέναντι στη Μπενφίκα ξεκίνησε κανονικά και οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με εννέα παίκτες και δύο τερματοφύλακες!

Συνθήκες άνευ προηγουμένου στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, η οποία τέθηκε αντιμέτωπη με τη Μπελενένσες των εννέα παικτών λόγω Covid-19! Όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται, το ματς ξεκίνησε κανονικά, παρά το γεγονός ότι συνολικά 17 μέλη της πρώτης ομάδας και 14 παίκτες των φιλοξενούμενων είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό τα προηγούμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, δεν έγινε ποτέ αίτημα αναβολής του αγώνα προς την πορτογαλική Λίγκα και οι ιθύνοντες του κλαμπ περίμεναν το πόρισμα της υγειονομικής αρχής της Λισαβόνας.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζητήσαμε από κανέναν τη ματαίωση την αναβολή του αγώνα. Ούτε από τη Μπενφίκα, ούτε από τη Λίγκα, ούτε από τις υγειονομικές αρχές, συνεπώς δεν τίθεται θέμα αιτήματος, άρνησης ή διαφωνίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρούι Πέδρο Σοάρες, ο οποίος, μάλιστα τόνισε την εμπιστοσύνη που έχει στους... 38 εγγεγραμμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εντούτοις, μόλις εννέα επέστρεψαν αρνητικό τεστ και τέθηκαν ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση κόντρα στους Αετούς, εκ των οποίων ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αλβάρο Ραμάλιο ξεκίνησε ως στόπερ!

Πριν από την έναρξη του ματς, ο εκ των απόντων της Μπελενένσες, Αφόνσο Σόουζα, έκανε λόγο για «ντροπή» στο twitter, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το ποδόσφαιρο έχασε το χρώμα του»/

 

Τελευταία Νέα