Φώτσης: «Τα πάντα για το Top 16»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google H Αρμάνι Τζινς Μιλάνο θα δώσε ματς ζωής ή θανάτου στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (22/12, 9.45μ.μ.) κι ο Αντώνης Φώτσης θέλει να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να προχωρήσουν.
Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για την καθοριστική αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπου με νίκη περνούν στην επόμενη φάση: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι και το γήπεδο "καυτό" στο Βελιγράδι.
Η Παριζάν έχει πολύ δυνατούς παίκτες, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο Τοp 16 και να προχωρήσουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- AEK: Η ΟΧΕ επέστρεψε τους δύο βαθμούς στην ομάδα χάντμπολ ανδρών
- Καραπαπάς σε Αλαφούζο: «Αφού δεν θεωρείτε σημαντική την εμπορικότητα, γιατί ο ΣΚΑΪ έδωσε 20 εκατ. στον Παναθηναικό και 2 στον Ηρακλή;»
- Η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας της Λίγκας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων