Ο Πολ Τζορτζ βαρέθηκε την κριτική! (pic & vid)

Ο Πολ Τζορτζ βαρέθηκε την κριτική! (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Πολ Τζορτζ βαρέθηκε την κριτική! (pic & vid)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ φαίνεται πως είναι στα καλύτερα του, αφήνοντας πίσω την σκληρή κριτική και κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις.

Η κριτική είχε πέσει αρκετά βαριά πάνω στον Πολ Τζορτζ. Από τότε που μετακόμισε στους Κλίπερς δεν έδειξε ποτέ τον καλό του εαυτό, στην ομάδα του Λος Άντζελες δέχτηκε πολύ μεγάλη κριτική και ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Με τον Λέοναρντ εκτός για κάποια παιχνίδια, ο Τζορτζ βρήκε την ευκαιρία και στα τελευταία ματς δείχνει να θυμάται τον παλιό του εαυτό.

Ο PG13 κάνει ηγετικές εμφανίσεις, φαίνεται δυνατός σωματικά και αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερα του. Στα τελευταία 6 ματς, μετρά 32,8 πόντους, με 53% στα σουτ και 51% στα τρίποντα, με τους Κλίπερς. Στην εμφατική νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς, όπου η ομάδα του κέρδισε με 124-105, είχε 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Είναι γεγονός ότι ο παίκτης έχει ακούσει πάρα πολλά. Στα άσχημα του παιχνίδια ακούει ίσως από τις πιο σκληρές κριτικές στο ΝΒΑ και στα καλά του δεν έχει πολλούς γύρω του. Η αλήθεια πάντως είναι κάπου στην μέση. Ο Πολ Τζορτζ έχει κάνει σπουδαία πράγματα στην καριέρα του, αλλά η περσινή σεζόν, σε μια ομάδα πρωταθλητισμού ήταν κακή από εκείνον.

Κακές εμφανίσεις στην κανονική διάρκεια, ακόμα χειρότερες στην «φούσκα», όπου παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά ψυχολογικά και απίστευτη γκρίνια, με το τέλος μιας αποτυχημένης σεζόν.

Ο Πολ Τζορτζ συνέχισε να ακούει διάφορα για την φετινή σεζόν, αλλά τον τελευταίο καιρό δείχνει πιο κοντά στον καλό του εαυτό, από ποτέ. Βγάζει αυτοπεποίθηση, είναι εντυπωσιακός και έχει και πολύ καλούς αριθμούς. Μένει να δούμε αν θα μείνει σε αυτό το επίπεδο και στα playoffs που ακολουθούν.

Paul George has been on a different level over the L.A. Clippers' last six games

Δημοσιεύτηκε από NBA on ESPN στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα