Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Δημήτρης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός
Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο παρόντα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο σπουδαία «διπλά». Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» μοίρασε στα αποδυτήρια της ομάδας συγχαρητήρια σε όλους μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο. Αποστολή στο Μιλάνο: Γιώργος Κούβαρης

Ο Παναθηναϊκός έκανε εκπληκτικά πράγματα σε αυτήν τη διπλή αγωνιστική της EuroLeague. Πρώτα το «διπλό» στο Μόντε Κάρλο επί της Μονακό και έπειτα αυτό επί της Αρμάνι στο Μιλάνο. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρακολουθεί από κοντά και τις δύο αναμετρήσεις και φυσικά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με όσα είδε στο παρκέ.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας αμέσως μετά την επικράτηση επί των Ιταλών και έσπευσε να συγχαρεί έναν προς έναν τους παίκτες και το σταφ, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε η ΚΑΕ στα social media.

Ο Παναθηναϊκός για το μόνο που έχει να... ανησυχεί πλέον είναι για την κατάσταση του Λεσόρ, ο οποίος μπαίνει για εξετάσεις με την άφιξή του στην Αθήνα, έπειτα από το άσχημο πέσιμό του με τη μέση του στο παρκέ.

Τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου στους παίκτες του Παναθηναϊκού

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.