Γκρίζλις: Off για 4-6 μήνες ο Τζάκσον

Γκρίζλις: Off για 4-6 μήνες ο Τζάκσον

Νίκος Καρφής
Γκρίζλις: Off για 4-6 μήνες ο Τζάκσον

bet365

Ο Τζάρεν Τζάκσον θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες, ένα μεγάλο πλήγμα για το Μέμφις.

Αποτελεί από τους πιο ελπιδοφόρους ψηλούς του ΝΒΑ και είναι μεγάλη ελπίδα των Γκρίζλις μαζί με τον Τζα Μοράντ για μεγάλες στιγμές στο μέλλον. Ωστόσο οι φίλαθλοι των αρκούδων θα πρέπει να περιμένουν αρκετά για να τον ξαναδούν στο παρκέ. Ο Τζάρεν Τζάκσον υποβλήθηκε σε επέμβαση για να λύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο δεξί του πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες, αφού θα κάνει πλήρη αποθεραπεία για να μην επιβαρυνθεί και πάει πίσω η επιστροφή του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το Μέμφις μένει με μόλις μία λύση στη θέση «4», εκείνη του Μπράντον Κλαρκ που την περασμένη σεζόν, έπαιξε μόλις ένα ματς ως βασικός και αποτέλεσε το backup του Τζάκσον. O Τζάκσον την αγωνιστική περίοδο 2021-22 είχε 16.3 πόντους με 31.9% τρίποντα, 5.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 2.3 μπλοκ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα