Μάικ Τζέιμς, Μονακό: 'Εφυγε για τις ΗΠΑ και κάνει προπονήσεις με τον Ντουράντ πριν τον πέμπτο τελικό! (vid)
Ο Μάικ Τζέιμς είχε τεθεί εκτός ομάδας από τη Μονακό και δεν αγωνίστηκε μέχρι στιγμής στους τελικούς της γαλλικής λίγκας απέναντι στην Παρί και ίδια παραμένει η κατάστασή του ενόψει του Game 5 την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 21:30.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αποκλειστεί από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο σύμφωνα με το «BeBasket» η τιμωρία φαίνεται να έχει αρθεί, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Μονακό.
Ωστόσο, ο Τζέιμς βρίσκεται στις ΗΠΑ δυσαρεστημένος από την κατάσταση και προπονείται υπό το άγρυπνο βλέμμα του στενού του φίλου, Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος μόλις είχε μεταγραφεί στο Χιούστον.
✈️🇺🇸 Alors que l'AS Monaco aurait levé sa suspension, Mike James est reparti aux États-Unis avant la finale de #BetclicÉLITE !
— BeBasket (@Be_BasketFr) June 24, 2025
⚔️🇲🇨 En désaccord avec sa sanction, il conteste la version du club.
🗽 Hier, il s'entraînait avec Kevin Durant à New York.
🖇️ https://t.co/m7mv9EMaQK pic.twitter.com/UQFhicbGHt
Μπορεί να βρίσκεται πλέον σε μια τεταμένη σύγκρουση με τον σύλλογό του, ο Τζέιμς όμως παραμένει σε συμβόλαιο με τους Μονεγάσκους μέχρι το 2027, με εκτιμώμενες απολαβές έξι εκατομμυρίων ευρώ για το διάστημα αυτό. «Τρέφουμε τεράστιο σεβασμό για τον Mike, για όλα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Όταν περνάς μια δύσκολη περίοδο σαν αυτή, πρέπει να προσπαθείς να λειτουργείς σαν οικογένεια, ώστε να βρεθεί μια λύση από κοινού», δήλωσε ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης την περασμένη εβδομάδα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.