Βατούτιν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς»! (pic & vids)

Βατούτιν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς»! (pic & vids)

Βατούτιν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς»! (pic & vids)
Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξηγώντας πως από τη στιγμή που οι Ρώσοι συνεχίζουν με τον Έλληνα προπονητή, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς.

Έπειτα από δυο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Νετς και αφού μέτρησε 6.6 πόντους, 3.6 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ σε 12 συμμετοχές στην κανονική περίοδο, ο Μάικ Τζέιμς θα συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν στο Μπρούκλιν και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το δαχτυλίδι στο πλευρό των Κέβιν Ντουράντ, Καϊρί Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους των Νετς να τον κρατήσουν στην ομάδα, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο Μπρούκλιν που περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το play-in tournament.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Ιτούδης επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως το 2023, εξέλιξη που ισοδυναμεί με αποχώρηση του Μάικ Τζέιμς από την «ομάδα του στρατού», μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν παραχώρησε συνέντευξη στο MatchTV, τονίζοντας πως «όσο ο Ιτούδης δουλεύει για το κλαμπ, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εδώ ο Τζέιμς»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο: Στους Νετς ως το τέλος της σεζόν ο Μάικ Τζέιμς! (pic & vid)

Ιτούδης: «Δε με νοιάζει τι λέει ο Τζέιμς, με νοιάζουν οι παίκτες που έχω» (vid)

Ιτούδης για Μάικ Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα» (vid)