Ιτούδης: «Δε με νοιάζει τι λέει ο Τζέιμς, με νοιάζουν οι παίκτες που έχω» (vid)

Ιτούδης: «Δε με νοιάζει τι λέει ο Τζέιμς, με νοιάζουν οι παίκτες που έχω» (vid)

Gazzetta team
Ιτούδης: «Δε με νοιάζει τι λέει ο Τζέιμς, με νοιάζουν οι παίκτες που έχω» (vid)
Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για την παρουσία της ομάδας του στο Final, τον Μάικ Τζέιμς και τον ημιτελικό με την Εφές.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στη Nova για την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Κολωνίας.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε επίσης για τους λόγους που έφεραν το διαζύγιο με τον Μάικ Τζέιμς ενώ έκανε μία πρώτη ανάγνωση του ημιτελικού με την Αναντολού Εφές.

Ο Ιτούδης μιλώντας για την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε ανέφερε, ««Δεν γίνεται να χαλαρώσεις ποτέ, αλλά το ότι η σειρά τελείωσε σε 3 παιχνίδια, μας έδωσε το δικαίωμα σε λίγη ξεκούραση, δώσαμε ρεπό, αλλά προφανώς δεν χαλαρώνεις, ειδικά με τα playoffs της VTB να πλησιάζουν. Πάντως ήταν και είναι συναρπαστικά τα playoffs, όπως λέω, το επαγγελματικό μπάσκετ ισούται με τα playoffs».

Για τους λόγους της αποχώρησης του Μάικ Τζέιμς... «Δεν ξέρω τι είπε ο Μάικ δημοσίως, αλλά εμένα με ενδιαφέρουν οι παίκτες που βρίσκονται εδώ. Δεν σημαίνει κάτι το τι έγινε μεταξύ εμού και του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά έχει να κάνει με το σύνολο. Τα υπόλοιπα ενδιαφέρουν τους δημοσιογράφους και τον κόσμο, αλλά εγώ θέλω να μιλάω για τους 16 παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ΤΣΣΚΑ».

Για τον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές τόνισε πως, «είναι μία ομάδα που έχει πλαισιωθεί με ελάχιστους παίκτες σε σχέση με την ομάδα του Τελικού του 2019. Έχει την ίδια φιλοσοφία, τους ίδιους παίκτες το ίδιο πλάνο και έχει χτίσει σε αυτό μία ομάδα που παίζει όμορφο μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με υψηλό κίνητρο.

Στο μπάσκετ πάντα έχει να κάνει με την ημέρα και τη στιγμή. Έχει σημασία το πως θα πας εκεί, το αν θα είναι η ομάδα σου υγιής. Δεν είναι εύκολη πορεία για το Final 4, οπότε αξίζουν συγχαρητήρια σε κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν. Εμείς πρέπει να δούμε βήμα βήμα το τι θα γίνει και φυσικά θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Αταμάν κυνηγάει το απωθημένο του

Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε σε Final 4 μετά από 7 χρόνια

EuroLeague: Η τρίτη φορά της Αρμάνι και η 11η του Μεσίνα! (vids)